VERKOOPMAKELAAR DEN HAAG

NVM-Verkoopmakelaar in Den Haag

Wanneer u Joost van Vliet Makelaars inschakelt als uw verkoopmakelaar, dan bent u verzekerd van deskundig advies. Joost van Vliet Makelaars is lid van NVM, en biedt de mogelijkheid uw woning uitgebreid op Funda te presenteren, met volledige beschrijving en fotoreportage. Bovendien wordt uw woning in de NVM-database voor woonobjecten geplaatst, en worden alle NVM-makelaars automatisch op de hoogte gesteld van uw aanbod.

Uw woning in Den Haag e.o. succesvol verkopen met een verkoopplan op maat

Als u overweegt uw woning in Den Haag te verkopen, dan komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopadvies. Elke woning is uniek, daarom bieden wij een verkoopplan op maat. We bepalen samen met u de juiste verkoopstrategie. Natuurlijk houden wij rekening met de actuele marktsituatie en referenties van soortgelijke woningen bij u in de buurt. Onze verkoopmakelaar biedt begeleiding vanaf de eerste kennismaking tot de sleuteloverdracht. Met ons enthousiasme, ervaring en kennis zijn wij er zeker van uw woning succesvol te verkopen.

Meer verkoop informatie kunt u vinden op onze diensten verkoop pagina.

Heeft u verkoopplannen?

Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden om uw woning succesvol te verkopen. Voor een afspraak of meer informatie kunt u ons bereiken op 070 - 365 0000.

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en heeft u nog een taxatierapport nodig? Kijk dan op onze taxatie pagina en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Taxaties worden onder het NWWI-keurmerk uitgevoerd.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms