Aankoop van een woning

Volledige of gedeeltelijke begeleiding bij uw zoektocht

Dankzij bijvoorbeeld www.funda.nl wordt de woningmarkt steeds transparanter. Toch kan het in de huidige markt nog altijd een groot voordeel zijn als u zich laat bijstaan door een aankoopmakelaar. U bent van harte welkom op ons kantoor in Den Haag voor een vrijblijvend gesprek, waarin wij u kunnen uitleggen hoe een zoekopdracht met begeleiding van een ervaren aankoopmakelaar de kansen op een succesvolle aankoop van uw droomhuis in vergroot!

Een nieuwe woning zoeken, vinden en kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom niet altijd even eenvoudig. Wanneer u een woning wilt kopen in Den Haag, kunnen wij u goed van dienst zijn: samen inventariseren wij wat uw wensen en eisen zijn en vervolgens zoeken wij woningen die hieraan voldoen.

Van zoekopdracht tot sleuteloverdracht

Als u ons een zoekopdracht geeft, brengen wij u dagelijks op de hoogte van nieuw aanbod dat aan uw selectiecriteria voldoet. Wanneer een van de huizen u aanspreekt, maken wij een bezichtigingsafspraak. Een aankoopmakelaar van ons kantoor gaat met u mee, onderhoudt het contact met de verkopende makelaar, onderzoekt mogelijke juridische voetangels en klemmen en inspecteert de technische staat van het pand. Ook kunnen wij u goed van dienst zijn door namens u over de prijs te onderhandelen. Bovendien kunnen wij u in contact brengen met een hypotheekadviseur die u snel kan helpen.

Kortom, door met ons op zoek te gaan naar een nieuwe koopwoning weet u zeker dat u zich geen zorgen hoeft te maken over zaken als bouwkundige problemen, belemmerende voorwaarden of moeilijke prijsonderhandelingen. U kunt op onze inzet rekenen: van zoekopdracht tot sleuteloverdracht.

No cure, no pay

Bent u woningzoekende, dan kunt u zich bij ons inschrijven op basis van no cure, no pay. Wij maken graag een courtageafspraak op maat met u, waardoor u de kosten kunt beperken door het aantal bezichtigingen dat u met de aankoopmakelaar doet.

Onze medewerkers kunnen u ook begeleiden bij het zoeken naar een financiële dienstverlener, aannemer, collega-taxateur, notaris, etcetera. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed verwijzen.

 

aankoop woning

 

Interesse in aankoopbegeleiding?

Voor een afspraak kunt u ons bereiken op 070 - 365 0000.

Recent succesvol aangekocht

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms