Aankoopmakelaar Den Haag

AANKOOPMAKELAAR DEN HAAG

Onze aankoopmakelaar gaat graag voor u aan de slag!

De aankoopmakelaars van Joost van Vliet Makelaars kennen de Haagse woningmarkt als geen ander. Zij hebben kennis over de verschillende wijken, de ontwikkelingen in de markt en prijsniveaus. Waar zijn scholen dichtbij? Of openbaar vervoer en winkels?

Neemt u een van onze aankoopmakelaars in de hand, dan kiest u voor zekerheid en professionaliteit. Bovendien onderhandelt de aankoopmakelaar voor u de beste prijs, door deze bemiddeling bespaart u geld.

Wat onze aankoopmakelaar voor u doet

Allereerst bespreekt de aankoopmakelaar met u samen uw bestedingsruimte. Samen inventariseren wij wat uw wensen en eisen zijn, en hierna gaat onze aankoopmakelaar op zoek naar woningen die aan uw selectiecriteria voldoen: er wordt een zoekopdracht geplaatst.

Als wij uw droomhuis hebben gevonden, dan begeleiden wij u bij het volgende:

  • Bezichtigingen: onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar de bezichtiging(en), en onderhoudt het contact met de verkopende makelaar.

  • Beoordeling vraagprijs & prijsonderhandeling: wij beoordelen of de vraagprijs van de woning reëel is en onderhandelen namens u over de aankoopprijs.

  • Bestemmingsplan: ook wordt er gekeken naar het bestemmingsplan, om te zien of er bijvoorbeeld bouwplannen zijn in uw directe omgeving.

  • Bouwkundige staat: u hoeft zich geen zorgen hoeft te maken over eventueel bouwkundige problemen. Wij beoordelen de bouwkundige staat van de woning en kunnen eventueel adviseren in verbouwplannen en u in contact te brengen met onze vaste aannemer.

Aankoopmakelaar Den Haag

 

  • Begeleiding bij notaris & sleuteloverdracht: onze aankoopmakelaar gaat met u mee naar de notaris en regelt alle zaken rondom de overdracht. U kunt op onze inzet rekenen: van zoekopdracht tot sleuteloverdracht.

  • Vragen achteraf: heeft u na de verhuizing in uw nieuwe woning nog een vraag? Of zijn er nog onduidelijkheden? Onze deur staat altijd voor u open!

Liever een courtage afspraak op maat?

Werkt u liever met een courtage afspraak op maat zodat u de kosten beperkt tot een aantal bezichtigingen met een aankoopmakelaar? Dat kan natuurlijk ook! Als u woningzoekende bent, dan kunt u zich bij ons inschrijven op basis van “no cure, no pay”. 

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor, via 070 - 365 0000.

 

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms