Een woning verkopen

Een verkoopplan voor u op maat

Als u overweegt om uw woning in Den Haag te verkopen,  dan komen wij graag bij u thuis om een gedegen verkoopadvies of offerte te geven, vanzelfsprekend vrijblijvend. Besluit u dat Joost van Vliet makelaars o.g. uw woning mag verkopen, dan gaan wij direct aan de slag om een volledig verkoopdossier op te bouwen zodat we goed voorbereid de verkoop van uw woning kunnen starten.

Verkoopplan op maat

Elk huis is anders, iedere verkoper is anders en ook de markt verandert continu. Wij bieden daarom geen standaardverkooppakket aan maar een custom made verkoopplan. Samen bepalen we de juiste verkoopstrategie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend verkoopplan; hierin lichten wij ook de tarieven toe.

Bij de verkoop van uw woning is het belangrijk dat uw woning goed onder de aandacht komt bij potentiële kopers - in Den Haag maar ook daarbuiten!

Presentatie Pakket

Wij bieden u een Presentatie Pakket. Denk daarbij aan:

  • professionele foto's
  • 360° foto
  • slideshow/video
  • plattegronden van uw huis

Ook presenteren wij uw woning in onze etalage in Den Haag en maken wij gebruik van het uitwisselingssysteem van de NVM. Met uw goedkeuring plaatsen we een raambiljet en/of tuinbord.

Het Presentatie Pakket melden wij aan bij Funda. Het Presentatie Pakket is een bewezen sterke combinatie van plattegronden, 360° foto's en video/slideshow. Samen zorgen deze producten namelijk voor een verdubbeling van de onlinekijkduur én het aantal contactaanvragen. Door uw te verkopen woning in Den Haag te presenteren met het Presentatie Pakket, wordt uw aanbod niet alleen twee keer zo lang bekeken, maar krijgt u gemiddeld ook twee keer zo veel contact met potentiële kopers. Bovendien komt uw woning bij funda.nl hoger in ranking te staan.

woning verkopen

Heeft u verhuisplannen?

Voor een afspraak kunt u ons bereiken op 070 - 365 0000.

Heeft u plannen om uw woning te verkopen en heeft u nog een taxatierapport nodig? Kijk dan op onze taxatie pagina en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Taxaties worden onder het NWWI-keurmerk uitgevoerd.

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Bel of mail voor een afspraak.


Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms