6 luxe turn-key koop appartementen in Scheveningen

In samenwerking met JJB Vastgoed zal onze makelaar Niek Broekhuis in de loop van volgende week 6 luxe turn-key appartementen in Scheveningen beschikbaar stellen voor bezichtigingen. 

Over JJB Vastgoed

JJB Vastgeod is sinds 2017 actief in het her-ontwikkelen van vastgoed in de Haagse regio. Bij het renoveren van deze luxe en duurzame woningen ligt de focus op comfort, details en afwerking. Het eigen (oude) karakter van de woning wordt gecombineerd met de luxe en het wooncomfort van deze tijd. 

JJB renoveert deze appartement alsof ze er zelf zullen gaan wonen. Met een gespecialiseerd team hebben zij gekeken naar welke indeling en aanpassingen in wooncomfort nodig waren. Met het oog op de toekomst, zijn de woningen geheel verduurzaamd en geïsoleerd. 

Oftewel, droomwoningen voor de toekomst, speciaal voor u! 

Over dit project

Het betreft een renovatie project in het hart van Scheveningen waar 4 woningen zijn getransformeerd naar 6 high-end appartementen. Stuk voor stuk worden zij momenteel strak afgewerkt. 

Hoe gaan de appartementen er uitzien?

Elk appartement wordt voorzien van een greep loze keuken, een stenen aanrechtblad en hoogwaardige inbouw apparatuur van een A-merk. U vindt hier houten visgraat lamelparket vloeren. De toiletten en badkamers zullen worden betegeld met een luxe tegel en zullen worden voorzien van inbouw douchekranen van gun metal, welke in de kleur mat zwart en mat wit zullen zijn uitgevoerd. 

Door de gehele woningen zal worden gewerkt met een veelvoud aan dim-bare inbouwspots voor de juiste sfeer verlichten, waardoor u zich meteen thuis zult voelen. 

Hoe groot worden de appartementen

Speciaal voor u hebben wij onderstaand een overzicht genoteerd van de binnenkort beschikbare appartement aan de Roerstraat en Drogersdijk. 

Roerstraat 1
Woonoppervlakte: ca 69 m2
Kamers: 2 stuks
Energielabel: A

Roerstraat 3
Woonoppervlakte: ca 72 m2
Kamers: 2 stuks
Energielabel: A

Roerstraat 3A
Woonoppervlakte: ca 128 m2
Kamers: 4 stuks
Energielabel: A

Drogersdijk 95
Woonoppervlakte: ca 56 m2
Kamers: 3 stuks
Energielabel: A

Drogersdijk 97
Woonoppervlakte: ca 54 m2
Kamers: 2 stuks
Energielabel: A

Drogersdijk 99
Woonoppervlakte: ca 98 m2
Kamers: 3 stuks
Energielabel: A

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor en we staan u graag te woord om bijbehorende vragen te beantwoorden.